Weekendavisen giver sine læsere mindre af det, de kender, og mere af det, de har brug for: Det udfordrende, overraskende, kloge og frisindede.

Samfund

I 1. sektion beskriver og analyserer vi ugens begivenheder i ind- og udland.

Læs de store interviews, ugens ledere, debatsiderne, reportager og personlige indtryk fra hele verden.

Kultur

I Weekendavisens kultursektion kommenterer og analyserer vi kulturens verden og stiller kritiske spørgsmål til både ny og gammel kunst.

Ideer

Sektionen Ideer er Weekendavisens ugentlige sektion for videnskab og forskning. Her formidler vi ny viden om den verden, vi lever i.

Bøger

Weekendavisen har selvfølgelig dedikeret en hel sektion til litteraturen. Både den smalle, den brede, den uhyggelige og den tankevækkende.

Weekendavisen er også digital

På laptop, tablet og mobil får De den fulde oplevelse af Weekendavisen, hvor historierne fortælles i både tekst, lyd og billeder.

Weekendavisen som e-avis

Weekendavisen udkommer hver fredag på papir. Men allerede torsdag aften kl. 21.30 kan hele ugens avis læses som e-avis. Hent Weekendavisens e-avis app i App Store eller i Google Play Store.

Weekendavisen Hjemmeside
weekendavisen.dk

Der er nyt at læse hver dag på weekendavisen.dk. Men prøv at give øjnene et hvil og lyt til vores artikler. De bliver læst op hver uge, mange af dem af skribenterne selv.

Weekendavisens apps

Husk, at hente de to Weekendavisen-apps til Deres smartphone og tablet, som giver Dem digital adgang til alle artikler, oplæste artikler, e-avisen og alle vores podcast.

E-avis: App Store eller Google Play
weekendavisen.dk: App Store eller Google Play

Mød Danmarks bedste skribenter

Arne Hardis og Hans Mortensen er den politiske journalistiks dynamiske duo. De har dækket (mindst) otte folketingsvalg, men skriver også om fåreavl og digteren Jeppe Aakjær.

Lone Frank er landets bedste videnskabsjournalist. Hør også hendes podcast om kærlighed: 24 spørgsmål til professoren og  Ingen elsker Lone Frank.

Christian Bennike beskæftiger sig med alt muligt: Fra de politiske opbrud i Europa til pastaretter og centralbanker, død, gæld og klimaforandringer.

 
Linea Maja Ernst skriver om litteratur og teater, pop- og finkultur, og private følelser.
 

Pernille Stensgaard har skrevet i Weekendavisen siden 1990 – mest om København og andre uimodståelige steder og fænomener.

Lyden af Weekendavisen

Et abonnement på Weekendavisen er også et abonnement på lyd og oplæsning. Lyt med, når der fortælles og interviewes på weekendavisen.dk eller i de to apps.

I den underholdende, ugentlige podcast Avistid taler Martin Krasnik med avisens skribenter og aktuelle gæster om historier fra ugens avis. Udsendelsen kan afspilles fra menuen i øverste højre hjørne på Deres foretrukne digitale skærm og udkommer fredag eftermiddag. Weekendavisen har flere historier, som vi har valgt at udgive som podcast. Her folder vi fortællingerne helt ud i lyd og musik. Og emnerne spænder vidt – lyt blandt andet til Lone Franks podcast 24 spørgsmål til professoren. Log ind på weekendavisen.dk og lyt via menuen i øverste højre hjørne på Deres foretrukne digitale skærm.
Martin Krasnik Avistid
Lyt til Avistid

I den ugentlige og underholdende podcast Avistid taler Martin Krasnik med avisens skribenter og gæster om historier fra ugens avis.

Lydavisen
Lydavisen

Hver uge læses artikler op. Nogle vælger at høre hele avisen, andre lytter som supplement til ugens læsning – eller når hænder og øjne skal bruges til noget andet.

Skribenternes og læsernes avis

Læs eller lyt til hvad skribenter og læserne siger om avisen