LÆSERNE ANMELDER WEEKENDAVISEN

»Jeg læste i Weekendavisen, at…«

LOUISE AHLE
weekendavisenlæser, 26 år

Det ville være synd at sige, at Weekendavisen er en avis for alle. For det er den bestemt ikke. Det er en avis for begavede individer.

Tillad mig at komme med et eksempel; på blot én side af avisen står der tre ord, som jeg ikke på stående fod ville kunne forklare betydningen af: volatil, konciperede og profylaktisk (side 16 af Bøger-sektionen fra uge 3).

Weekendavisen skal selvfølgelig ikke klandres for mine mangler i almenviden.

Jeg har dog et love/hate-forhold til den realitet, at Weekendavisen er en intelligent avis til en tilnærmelsesvis overdreven grad.

Jeg har dog et love/hate-forhold til den realitet, at Weekendavisen er en intelligent avis til en tilnærmelsesvis overdreven grad.

Jeg hader, at jeg noget nær hver uge skal slå ord op på nettet, næsten lige så meget som jeg hader, at jeg ofte skal slå lande op på verdenskortet (hvem ved helt ærligt, hvor Tunesien ligger?).

Men jeg elsker at blive klogere på såvel samfund som kultur hver eneste uge. Jeg elsker at dykke ned i politiske temaer fra fjerne lande, som jeg knap kender til.

Og jeg elsker mest af alt, at mit største flex er at sige »Jeg læste i Weekendavisen, at…«.

Så kort sagt; jeg bliver klogere på alt og meget – og jeg elsker at hade det. (Til de lige så lavt begavede som undertegnede, der for øvrigt blev færdiguddannet cand.psych som 24-årig, kan jeg informere om, at volatil betyder tilbøjelighed til at vise store udsving inden for et kort tidsrum – de andre ord må De selv slå op).

Læs de andre læseres anmeldelser